AdSense

Wednesday, June 27, 2012

Yusra Datang Kembali

   Setelah sekian lama yusra tidak memberi khabar berita kepada kawan-kawan semua now i'm here to be more activate after this.  Sebenarnya hari ini yusra bangun lewat sebab malam tadi mengedit template baru bagi blog yusra.  Now baru rasa puas hati dengan muka yang baru then boleh merasa kepuasan bila writing for new post. I'm done with practical training so now yusra busy membuat report uwaaaa 29 must submit this report giler la!!! I don't have mood for to do it, kalaulah ada orang yang boleh tolong buatkan seronok. Tapi nak buat macam mane this is the last effort for my degree studies, yusra jangan malas sangat boleh tak. 
Sebenarnya banyak yusra nak cerita kepada blogger's semua masa menjalani practical ermm maklumlah   kene jadi broadcast journalist for Wanita Hari Ini plak tu, dalam kata lainnya wartawan la kekawan. Mestilah banyak bende kene bercerita sebab banyak jumpa artist, client, kuar tv plak tu, kau mampu dik nak jadi macam tue. Tapi nanti-nantilah dulu yer oleh itu saya just mengupload picture terbaru jer la sebab terasa cantik time nak kuar pergi Kraf Malaysia sempena Kerja Kawin. Itupun sebab follow kakak-kakak sayang di team WHI. 
Alamak hujan lebatkan sekarang kat luar, yusra pergi cari makanan dulu, have a good lunch for everyone and love you all from yusra superstar xoxo


No comments:

Post a Comment

love YUSRA