AdSense

Friday, March 16, 2012

Wanita Hari ini at Fullhouse, Sunway Giza

Hye for my lovely friend, sory la baru hari nie rasa nak update blog, this is previous live for Wanita Hari Ini in Fullhouse, Sunway Giza, Damansara. Wow ramai artist beb handsome and cantik-cantik. Now i dah practical dekat Media Prima dapat plak program WHI so happy and excited larh. Bagus jugak dapat program live nie adventure kowt and selalu buat i nervous. Berbaloi selama belabor 3 tahun nie kat UiTM  Masscom (Broadcasting) so inilah hasil nyer. Boleh belajar jadi reporter, editing, deal dengan ramai orang fuhh macam-macam lagi kowt. Now setiap hari pastikan buat yang terbaik. Go girl!!! Bye guys...


From left husna, d cutest ever Amir n me....







6 comments:

  1. blog sgt best untuk dibaca..nice blog..follow u :)

    ReplyDelete
  2. Owhh.. How I wish to have a car like that :D

    Just blog walking then found yours, you have lovely blog. Hope you write new post soon :)

    ReplyDelete

love YUSRA