AdSense

Tuesday, December 18, 2012

Full House Take 2


Synopsis
This series pivots around a hapkido teacher Jang Man Ok (Hwang Jung Eum) becoming a stylist of top idol group TAKE ONE, composed of the perfectionist Lee Tae Ik (No Min Woo) and a free yet kind guy named Won Kang Hwi (Park Ki Woong) and getting into a romantic relationship with them.
Lee Tae Ik became an idol in order to gain back the house where he had lived with his late parents. Can Lee Tae Ik regain “Full House” ? And what about these three’s future in love…?




Akhirnya tamat jugak aku melayan drama nie... so sesape yang belum tengok lagi dan nak tengok sampai the end dengan cepat boleh tengok dekat Viki.com best woooh... lagipun hero dier handsome kowt haha... so yusra share with you all this link Click here! and for new friend boleh tinggal link website korang nanti yus follow. Nite love you all xoxo...

17 comments:

  1. suka ngn park ki woong,..encemm,..weheehee,.. btw,already follow u back dear >_<v

    ReplyDelete
  2. Thanks follow , done follow back (211). Nice review :)

    ReplyDelete
  3. thanks kekawan nanti rerajin la borak dengan yusra k

    ReplyDelete
  4. yang edisi pertama pun tak penah tengok lagi. ni macam citer korea, Hotel tuh juga ker?

    ReplyDelete
  5. done following! :)
    semoga yus sudi memberi sedikit sumbangan untuk anak-anak yatim ye.

    ReplyDelete
  6. ghost writer not about hotel just for idol, thanks nadia

    ReplyDelete
  7. afasz best kowt hero sume handsome

    ReplyDelete
  8. alaa ruginya tak tgk..kat one ada tayang tak? akak tgh sonok tgk my daughter the flower tu :)

    done follow :)

    ReplyDelete
  9. kak tihara, kat one citer baru kuar 1 jer kowt kak dowang lambat la, kt korea da bis da pon on air episod ni, akak tengok online jer kat viki full episod smpai bis kak

    ReplyDelete
  10. saya dah lama tak layan citer korea. tapi kalau layan memang melekat sampai tak tido malam!

    ReplyDelete
  11. Melayan cerita korea kena tabah kan. Kakak dah malas nak melayan ni..

    ReplyDelete
  12. mcm tu la kak, klu spe da ada anak tu leceh sikit la haha...

    ReplyDelete
  13. mama jarang dpt nak follow mana2 cite korea.. kalu tertenguk tuh layan la jugak..:)

    ReplyDelete
  14. ekceli saya mmg dah takut nak layan korean, sebab last time sy layan sy jadi addicted yg teramat2.. mmg tak leh blah waktu tu.. bayangkan citer rooftop prince tu sy abeskan dlm mase 'beberapa hari' je.. kurang drpd tu sy rase.. keh3..

    tapi mcm best plak citer kali ni.. ruginya x layan..

    arghhhhh tidakkkk!!!


    btw tahu tak bile secret garden II nak kuar?

    oh ye, salam kenal dri belog cik gee.. :)

    ReplyDelete

love YUSRA