AdSense

Friday, January 6, 2012

Kepayahan Membuat Thesis

Pic 4.30 am still reading my thesis

Setelah menghantar i punya thesis kat advisor petang tadi terasa debaran bila kene campak balik and "yusra i want u do it again" omg pls don't do that sebab 108 pages beb ko giler aku dah berhari-hari tidor pukul 6 pagi wei, now my eyes is imitation panda made in shah alam haha and it look so scary and serabut.   Lagi satu bila dah tiap-tiap hari kene berjaga malam now I'm addicted and crazy sorang-sorang  kat bilk orang lain sume sedap tidor aku plak berjaga sampai pagi. Then biler kol 7 pagi aku akan tidor orang lain plak berjaga eh yusra what going on now. Budak classmate aku kalau datang rumah tengok aku terkangkang di waktu siang "ibu selalu kol time pagi plak tu, da kene da membebel asal tidor sampai tengahari ni".Lagi satu perubahan yusra bila sibuk buat thesis akan menjadi aktif diwaktu malam, and bila siang lemau ok lepas ni nak ajak dating senang la kan malam je ok haha. I hope everthing can be done smoothly before practical and lulus dengan berjayanya tuk grad. Tapi nanti dulu sebab ada exam nyer yusra jangan lupa "broadcast system" yes suka kau mariah subjek ni macam rasa lepas tak lepas everyting you must remembering because you reading fact, it like you studying law subject no mengoreng sampai sedap. Macam mane nak balik rumah ni da janji dengan ibu nak balik lepas 5 haribulan tapi thesis tak settle lagi nie. I miss my family dah lame tak balik rumah ermm but kene berkorban sebab thesis nie the real submition 9 haribulan lol. uwaaaa bertahan!bertahan! kejap-kejap assignment sume dah habis now i like a stone duk atas tilam nak buat apa ni. Nanti jadi orang giler yang kebosanan, apalagi kawan-kawan cepat rajinkan diri mengajak yusra dating :p peace ucapan before tidor, nite u auoollls eh lol nak kol 7 nie cepat tidor


                                                                         mataku panda

1 comment:

  1. Do you want to get lot more targeted free visitors from search engines for your website almost effortlessly? Well, with increased exposure across the internet it's possible. But most website owners are yet not aware of how to get the popularity that multiplies itself within days. As many webmasters say, this backlink and traffic service can bring potentially thousands of visitors to almost any website. So just visit http://xrumerservice.org to get started. :)

    ReplyDelete

love YUSRA