AdSense

Thursday, November 17, 2011

My Pinky Bed


       Perkara yang boleh dibanggakan i get a new bed from my own money. Yeah i love it so much because all pinky theme and now i lagi rajin menidurkan diri hahaha, don't be jealous this is my effort from my part-time job and now i hope i can be proud for my parents as a daughter. Hari ini rakyat Malaysia semua sibuk pasal bola I'm not sebab i sibuk tengok citer Korea in my macbook lol. Today is time for hilangkan semua tension sebab semalam dah sakit otak kepala rasa macam nak pecah, i da jadi giler dengan oral mandarin, then happened plak exam yang diketahui last minute buatkan semua kerja kelam kabut haaa... bleh plak cam tu sebab yusra dah berapa hari tak datang pergi class la hehe noty tau. Yang pasti all my classes know that exam last minute so exam is CANCEL yeah happy siap my lecturer bagi tips lagi tuk next exam. 
       
      After jumpe my advisor and lega rasa hati sebab boleh repair my thesis, now i mengemas rumah jadi maid kejap so da makan kenyang-kenyang sampai jadi gemuk and now always with my pinky bed. Kejap je ni lepas ni ding dong and hey jangan lupa ngah tengok citer The greatest love mesti rasa mengantuk ahhh best nyer lepas tu boleh tidur sampai lebam. Nite u all love u so much from Yusra.







No comments:

Post a Comment

love YUSRA