AdSense

Saturday, June 4, 2011

I Love Sushi


Hye everyone, ermm lapar nyer malam nie macam terasa nak makan sushi lah. Kan best kalau tau tadi order jer dekat J suruh beli one set sushi bawak balik rumah. Kalau you all nak tau i love sushi a lot and kalau pergi Sunway apa lagi makan dekat Sushi King larh wah memories with Iqbal makan berdua ok sebab dier teman yusra shoot. I just nak bagi tau you all kalau Yusra selalu pergi shopping dekat area Sungei Wang or BB mesti beli dekat giant kat pintu belakang Sungei Wang tue and kalau nak untung Buy one Free One tapi kene beli after pukul 5pm baru boleh dapat promotion banyak la jugak and price around RM15, RM12 or RM6 and a lot of choice and menjadi satu cerita bila dah dapat banyak sangat sushi bleh plak tertinggal dekat KTM arghhh ini disebabkan Ali yang begitu lapar selepas shooting dan merayu sebab nak makan satu jer ermm hampeh lepas tue the big box of sushi tertinggal semasa kelam kabut nak naik train and tak perasan sushi tertinggal dekat kerusi arghhh sayang giler kowt. Kekadang biler hangout with my friend shopping dari pagi sampai larh nak gelap dah sakit lutut berjalan baru terasa perut lapar giler and i mesti ajak my friend makan dekat Shikiya in Low Yat korang pergi la try not bad because terutamanya Bento Set hehe Aida and Eto penah teman i sebab kelaparan sangat time tue.



 

This example bento set dekat Shikiya 

No comments:

Post a Comment

love YUSRA