AdSense

Wednesday, May 25, 2011

Tong Hua (童话) Cover - English/Chinese + Violin/Trumpet by Jason Chen & J Rice


Malam ini macam terasa teringat semua kenangan lame masa dekat Diploma biler for subject Mandarin kitaowang semua kene create group for classes berlakon and menyanyi. Yang paling tak boleh blah aku kene nyanyi lagu Tonghua ni haha duet dengan En alan yang handsome haha. Giler la satu auditorium dengar wah cuak kowt first time kene nyanyi depan orang ramai, lutut aku macam nak cabut dah nafas macam rasa asik sekat-sekat la plak. Tapi takper semua show da selesai sampai the end and cume mcm tepuk fuhh macam buat concert jer rasa and at last for our classes we are the winner for that semester and semua macam tak caye boleh menang. That the sweet time with my friend in diploma business and especially for my classmate you all the best friend and dari sini jugak banyak ragam kawan yang i boleh kenal and tau sape sayang dekat Yusra. Love u all so much from yusra yang giler, yang da makan ubat ke belum and yang kowang ingat mandi ker tak eh hehe :)

2 comments:

  1. ding dong..
    tq2..ur blog nice 2..
    pandai u ambik gambar..
    http://jombelajarlagii.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. thanks firdaus hehe just for fun and minat jer

    ReplyDelete

love YUSRA