AdSense

Sunday, May 29, 2011

Secret Garden

Mesti kowang tertanye-tanyer kenape tiba-tiba korea plak nie. Sebab inilah salah satu kerja yusra dirumah kalau tak der keje memang duduk dalam bilik sorang-sorang mengadap laptop asik tengok citer korea jer larh. Broadband celcom nie slalu dah jadi over limit sebab asik download citer korea jer. I'm just want share with you all salah satu citer yang digemari dan popular buat masa sekarang. Citer nie pernah ditayangkan dalam HD Channel One so sesiapa yang memang addict giler dengan korean drama mesti dah tengok punya citer ni. Kalau sesiapa yang belum tengok lagi apa lagi download larh atau pon just tengok online jer. Apa kata yusra citer sikit pasal drama nie and lepas nie boleh larh share with me and others friend.

This drama genre in romance, comedy, fantasy and melodrama so lepas nie kalau nak layan citer nie mesti nangis-nangis.


Drama ini menceritakan tentang Kim Joo Won (Hyun Bin), seorang CEO yang sombong dan luar biasa yang sangat memelihara imejnya dan sentiasa muncul kesempurnaan , dan Gil Ra Im (Ha Ji Won), seorang stuntwoman miskin dan rendah diri yang menjadikan kecantikan dan badan ialah objek dan membuatkannya berasa cemburu di kalangan pelakon-pelakon yang popular. Pertemuan pertama mereka, apabila Joo Won menyangka Ra Im adalah pelakon Park Chae Rin, mereka kerap bertengkar di mana Joo Won cuba untuk menyembunyikan satu tarikan hidup kepada Ra Im yang kedua-dua mengelirukan dan sentiasa mengganggu dia. Untuk menyukarkan hal-hal seterusnya, berlaku kejadian yang aneh yang berlaku kepada mereka berdua kerana mereka saling bertukar badan semenjak kejadian pencarian Gil Ra Im dan Joo Won menyangka dia sesat dan mereka menemui satu taman dan kedai ditengah-tengah hutan.

                                                    Nie penyanyi Oska yang diminati oleh Gil Ra Im 
                                   Nie plak Han Tae Ssun yang kene jadi gay yang meminati Oska
          Mereka sentiasa bertukar badan dan akan kembali kepada keadaan yang asal apabila terkena hujan
                                     Mereka bercinta setelah saling membenci antara satu sama lain
Baju yang dibanggakan oleh Joo Won

So klu kowang nak tengok boleh larh click kat cini eh...

4 comments:

  1. singgah n follow , mehla follow blog adeQ pulaa hehe

    ReplyDelete
  2. macam best je.. harus layan nih.. =)

    Gee baru tulis "Effect Pelam bila Exam"

    ReplyDelete
  3. yup mmg best sedih nak nangis pon ada

    ReplyDelete
  4. dah tengok secret garden.. tapi yg 2 tu belum agi,huhu

    ReplyDelete

love YUSRA