AdSense

Friday, May 27, 2011

Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia


Hye all bloggers mari bersama-sama join Blog Pilihan Malaysia klik kat cini http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/ lagi ramai lagi best boleh make more friend lepas nie kan. Sebenarnye saje join this undian and nak tengok best ker tak haha. So yusra pilih dalam categories BLOG PERSONAL WANITA PILIHAN. Jangan lupa undian kepada "Yusra Photography" and selalu larh melawat satu-satunya blog yang yusra penah create www.yusrasuperstar.blogspot.com and lepas nie korang rerajin la read my blog and borak-borak bersama YUSRA.
Yusra dah 1 year open personal blog cume rajin and kejap malas jer nak update post. Kenapa yusra boleh open this blog ialah disebabkan semenjak yusra mengikuti subjek Photocom masa part 1 as student masscom and my lecturer Miss Faezah banyak support and suggest open for this blog for my session photography and semenjak dah ada camera sendirikan. Selepas itu permulaan orang ramai mengenali yusra dan i memulakan part time job photographer and share any expression from my photography. Semenjak itu juga sebagai rujukan for my client melihat hasil-hasil job and editing dalam Job Photography. Dalam masa yang sama juga yusra publish item for Selling Online for my customer and trademark yang yusra selalu buat kat facebook ialah " i love my customer". Nowdays Yusra agak obsess dengan blogging so yusra start share my personal life and what happening in my life especially feeling sekarang yusra tengah sedih ker, nangis ker also share my happiness.
Pasal editing for this blog Yusra buat sendiri, cari sendiri, belajar sendiri macam mane nak bagi cantik and cute also a lot of reading from others friend blog. Tapi yusra tak dapat compete lagi another friend blog sebab dowang punya lagi wow beb. Kalau nak kasi wow kene belajar lebih lagi pasnie.
Last word thanks kepada kawan-kawan yang sudah jadi followers yusra and thanks a lot kepada readers yang ada hati jugak nak bace ape yusra nak merepek dalam writing because im bad writers. Semenjak yusra berblogging yusra tak percaya yang yusra pon ada fan sendiri thanks eh sebab antar personal email and dowang siap cakap biler nak update new post lagi sebab tak sabar nak tengok picture photography lagi. Untuk pengetahuan semua kalau tak update post it mean yusra busy dengan shooting and broadcasting study and now im FREE sebab dah semester break 4 bulan wei lepas ni boleh jadi giler kebosanan and masalah kegemukkan disebabkan cuti yang begitu lama. Love you all.


No comments:

Post a Comment

love YUSRA