AdSense

Monday, May 30, 2011

Mari Memasak Pasta


Hari ahad nie sebab tak tau nak buat apa dekat rumah so terasa macam nak memasak larh plak kan. Sebab kelmarin J my housemate dah masak pasta and hari ini nak makan pasta yang yusra masak sendiri just simple and senang jer garlic, olive oil, chillies and black paper and klu nak tambah apa-apa pon ikut sukahati jer. Hello walaupun tengok simple tapi J cakap sedap ok haha. So korang leh larh try dekat rumah kalau rasa nak masak yang simple and malas so masak cam yusra buat jer. Resipi ini yusra belajar dari Miss Shireen Jasmi sebab dier asik makan bende nie jer untuk diet. Bye you all miss you hehe.

 Nie picture saje jer snap for today sebab tengah tengok mentor and sementara tengah tunggu commercial break sempat jugak sebab bosan larh jugak menunggu.


3 comments:

  1. ermm memang sedap pon nisa...nnti try k wut sendiri

    ReplyDelete
  2. this looks so yummy...even it's 10 am :)

    We've a great GIVEAWAY for 650€ (Costume National, Ray Ban, Le Coq Sportif), maybe you want to join.

    take care!

    burcu

    ReplyDelete

love YUSRA