AdSense

Saturday, January 8, 2011

Kemalasan yang melanda


     Hari ini adalah hari yang malas nak buat ape-ape pon dan cume rasa nak baring jer atas tilam nie. Pagi-pagi dah dikejutkan oleh En.Izu bergayut dalam telefon sampai habis bateri. Sambung tidur sampai tengahari now baru rasa nak online and update my blog setelah beberapa minggu tak boleh online sebab laptop rosak. Rasa satu kehilangan yang tidak boleh diterima sebab tak boleh buat ape-aper selain tidur dan makan jer. Kebosanan yang melanda sehingga terpaksa msg dan call member-member jer and nak rasa keluar rumah pon malas.Selama beberapa minggu jugak terpaksa hold order for contact lens sebaik larh my customer tak complain sebab lambat haha takper dowang sume sporting and boleh paham keadaan yang berlaku adoii...Tidak lama lagi mood for editing akan datang sebab laptop darh ada and penjualan bermula untuk tahun baru and the result is amazing sebab student-student dapat duit PT kan. Jealous nyer dengan dowang dapat duit beribu-ribu leh shopping everything siap beli handphone baru lagi and i plak ternganga tengok dowang shopping sebab duit tak der...kalau shopping nanti duit takder pastu mintak duit dekat ibu abis larh kene bebel berjam-jam. For the first week for new semester nie tengok lecturer sume ok and sporting tapi working akan kita nantikan dengan stress yang melampau sebab semester nie banyak buat research and team production hope i still be the best in my class tapi banyak bende kene ready sama ada kene jemput artist or tak payah kan. i think better create talk show dari wut sitcom tapi semua tue kene tunggu dulu my classmate yer majoriti desicion tapi this subject i macam rasa takut larh plak for me begitu mencabar sebab if we want to get A give more effort and everything so we will get A tapi kalau wut selamber jer boleh fail plak kan ishh tak boleh jadi ni pointer kene maintain nie. Tak tau la aper yang aku mencarut sekarang nie yang pasti just want to say hye for my blogger friend hope be my lovely reader.

     For information to my customer contact lens you all boleh buat ordering now and maybe i akan update the new stok from contact lens wah banyak cantik-cantik tau kalau nak tengok banyak jenis kene tengok dekat facebook and myspace i lar dear dekat blog ni i just random jer for post my contact lens product.

    For information to my customer photography thank jugak banyak call for job photography tapi i banyak bagi dekat my friend pro photographer untuk amik this offer. Walau macam maner pon tak kisah just contact my number and just give what package you want it. Session photography kalau saper darh nak start ordering for editing pic and dah boleh buat anything i will be accepted ok. Just inform in my email or comment so i give you the good feedback. Thanks you all hope today be your lovely day (tapi i tak kowt sebab rasa nak tidor jer satu hari) xoxo.

No comments:

Post a Comment

love YUSRA