AdSense

Tuesday, January 11, 2011

First Day for Morning Class

               
                                  Try buat Morning Smile
                                 Nampak Shien tengah sibuk BB in class
                                       Mengantuk nyer larh rasa nak tidor lagi

     First day class for new semester at morning arhh hate it. No Make-up to be hottiest girl and also no dress in class to be low profile Yusra yer larh mesti kowang sume ingat masscom student mesti nak hot and vogue jer kan pegi class (that the reality la klu pegi faculty i) also hate a lot wake up in the morning. Lagi satu dress yang i pakai ari ni macam ketat la...arghh alamak lepas cuti semester cume bende nak besar kowt. Kene datang jugak class nie nak wut cam ner lagi sebab my lecturer dah bagi warning for who's absent for today is close the door for the next class and also for this subject haha ada sikit takut la plak. Mandi ker tak nie haha mesti la mandi tapi all my classmate tau memang selalu datang class macam tak mandi jer kan fuhh da muka macam tak mandi nak buat macam mane adoi. Class Comchange Mama is ok larh sebab mula-mula mama buat muka garang dalam clas tapi pastu mesti la mama keluar semua sifat sporting nyer itu.

   Tapi nak dijadikan satu citer biler nak masuk clas Broadcast Critique yer memang planning untuk mengkaji movie malaysia "Estate" suck also serius boring giler kowt ramai my classmate tidor bad CGI and membazir kowt duit buat movie macam tue. Patut la teenagers sekarang change industri for korean world sebab malaysia punya industri bosan kowt they dont want any improvement and plot story kita boleh jangka. Macam rasa membodohkan diri tengok movie ni kowt tapi disebabkan we all kene research this movie kene tengok jugak kowt nanti assigment tak siap la plak.

    Hope for next class still boleh bertahan lagi. I macam rasa need someone for my life larh hate it being alone. Thanks my readers always read my blog love you all xoxo

No comments:

Post a Comment

love YUSRA